HITInbox

Anda meniaga di fb ?

Kenapa gunakan auto reply sahaja ?

Dengan HITINBOX, anda boleh bina senarai pelanggan mengikut niche fan page anda yang anda boleh hubungi bila-bila masa.

Didatangkan dengan 5 tools untuk membina database pelanggan dan dashboard mesra pengguna untuk membalas mesej dan memeriksa notifikasi yang dihantar oleh FB.

Anda boleh melakukan perkara-perkara berikut dengan HITInbox,

1. Menjawab komen prospek

Jangan biarkan prospek tertunggu-tunggu jawapan daripada anda. Biar HITInbox bantu anda menjawab pertanyaan prospek mengikut keyword yang anda tetapkan. Anda juga boleh setkan jawapan standard tanpa menggunakan keyword.

2. Membina database prospek

Jangan sia-siakan komen yang dihantar oleh prospek pada post anda. Kini dengan HITInbox, setiap prospek yang komen pada post anda akan dimasukkan dalam database untuk anda membuat follow up berkenaan produk atau promosi yang anda jalankan.

3. Grab prospek daripada mesej yang pernah anda terima.

Ya, anda kini boleh scan fanpage anda untuk grab prospek yang pernah menghantar mesej kepada anda walaupun pada masa mesej itu dihantar, anda masih belum menggunakan HITInbox.

4. Menghantar mesej secara pukal “Bulk” kepada prospek anda

Ciri yang disukai ramai. Menjimatkan masa anda untuk menghantar kemaskini kepada prospek. Anda boleh masukkan nama penerima, emoji, gambar dan video dalam mesej yang dihantar.

5. Filter prospek anda

Sistem Auto / Manual Unsubscribe yang akan mengeluarkan prospek yang tidak berminat dengan promosi yang anda jalankan. Ini akan memastikan hanya mereka yang berminat sahaja berada dalam database anda.

6. Synchronize prospek anda

Ciri ini akan memastikan tiada duplikasi prospek dalam database anda. Ini akan mengelakkan prospek sama menerima mesej berulang-berulang daripada anda. Pilih samaada anda ingin menggunakan cara manualataupun auto.

7. Memantau notifikasi dan membalas mesej dengan mudah

Centralized dashboard yang memudahkan kerja anda memantau notifikasi dan membalas mesej secara terus dari applikasi HITInbox. Anda boleh pantau kesemua notifikasi dan mesej untuk semua fanpage yang anda miliki dari dashboard ini.

Apa Kata Mereka Yang Dah menggunakannya

POWER. Betul betul POWER

Dengan software Ini dapat Folowup hampir 500 orang Dgn 1 click je.

Nak senang.? Aku rekemen sangat software ni.

Fahmi Madisan

best software in town

save time to send messages one by one, now can broadcast to all lead in one clicks…

Gary Chong Chern Wei

Serius ‘POWER’ beb software ni. Rekemended

sangat berbaloi untuk dimiliki coz dapat jimatkan masa korang untuk ‘BLAST’ & ‘FOLLOW UP’ semua prospek kat fbpage.

Ayadi Muhajir

Superb bak ang

Memang memudahkan kerja, orang ingat saya yang reply secara cepat. Haha kalau buat satu per satu mahu susah

Muhammad Khalini Abdul Halim

Pilihan Pakej

Dua Pakej disediakan untuk pilihan anda. Kesemuanya mempunyai ciri sama kecuali pada tempoh langganan.

Klik button di bawah untuk maklumat lanjut.

PILIH PAKEJ ANDA